Salata de papadie

Frunzele de papadiese spala bine, se rup in bucati mici si se pun in castron. Separat se pregateste sosul: intro tigaie se incinge uleiul, se adauaga

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un castron frunze de papadie cruda
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri otet
  • 0 lingura zahar
  • 300 gr smantana
  • 200 gr friptura rece de vaca
  • 2 oua fierte
  • sare

Mod de preparare

Frunzele de papadiese spala bine, se rup in bucati mici si se pun in castron.

Separat se pregateste sosul: intro tigaie se incinge uleiul, se adauaga faina, zaharul, sarea si otetul si sa da in fiert. Sosul se fierbe si se amesteca pana cand se ingroasa si se omogenizeaza. Se opreste focul si se adauga smantana amestecand in continuare.

Dupa ce s-a racit sosul se adauga peste frunzele de papadie.

Se adauga si carnea taiata si ouale fierte taiate.
Alte retete:Salata cu untisor; Salata de cozi de spanac

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!