Salata de papadie

Frunzele de papadie se tin aproximativ 15 minute in apa cu sare. Se spala apoi sub jet de apa rece si se adauga apoi otetul si uleiul. Salata se ames

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 castron cu frunze crude de papadie
  • 1 lingura ulei
  • 1 jumatate lingura otet
  • sare

Mod de preparare

Frunzele de papadie se tin aproximativ 15 minute in apa cu sare. Se spala apoi sub jet de apa rece si se adauga apoi otetul si uleiul. Salata se amesteca si se potriveste la gust de sare.


Se poate garnisi cu telemea rasa sau rondele de ou fiert.

Alte retete:

Muschi de porc la cuptor

Saratele

Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...