Salata de papadie

Se spala frunzele de papadie bine si se pun intr-un castron. Se pregateste sosul, separat. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se adauga faina, z

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 castron frunze de papadie cruda
  • 2 linguri ulei masline
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri otet
  • 1 lingura zahar
  • 300 gr smantana
  • 100-200 gr friptura rece de vaca
  • 2 oua fierte tari
  • sare

Mod de preparare

Se spala frunzele de papadie bine si se pun intr-un castron. Se pregateste sosul, separat. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se adauga faina, zaharul, sarea si otetul si se amesteca. Se lasa sosul la fiert pana se omogenizeaza si se ingroasa. Se adauga apoi smantana si se amesteca continuu. Dupa ce sosul s-a racit, se toarna peste frunzele de papadie. Se adauga bucatile de friptura taiate in cubulete mici si se orneaza salata cu rondele de oua.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Chiftele

Placinta de dovleac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca