Salata de pastarnac

Se spala, se curata si se da prin razatoate pastarnacul. Se toaca marunt si prazul si se adauga peste pastarnac. Se prepara un sos din ulei cu zeama

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr radacini crude de pastarnac
  • 1 fir de praz
  • 2-3 linguri de zeama de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 6 boabe de ienibahar pisat

Mod de preparare

Se spala, se curata si se da prin razatoate pastarnacul. Se toaca marunt si prazul si se adauga peste pastarnac. Se prepara un sos din ulei cu zeama de lamaie si se toarna peste legume. Se amesteca bine si se potriveste la gust de sare, iar la final se adauga boabele de ienibahar.


Salata se serveste imediat.

Alte retete:

Chiftele Placinta de dovleac Saratele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...