Salata de paste fainoase

Pastele fainoase se fierb "al dente", se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ingredientele de mai sus. Se pune la frigider peste noapte.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g paste fainoase
  • 1 sticla cu sos coctail(unox)
  • 500 ml iaurt
  • 1 conserva mica cu boabe de porumb
  • 200 g mazare fina congelata sau proaspata
  • 1 ceapa mare sau 2 mici
  • taiate marunt
  • 150 g castraveti murati
  • taiati cubulete
  • 1 conserva cu ciuperci
  • taiate felii
  • 2 pachetele cu verdeturi de salata congelate (Iglo) sau proaspete dupa gust
  • ulei
  • otet
  • sare
  • piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Pastele fainoase se fierb "al dente", se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ingredientele de mai sus. Se pune la frigider peste noapte.
Se maninca simplu sau cu cremvursti sau cu mustar. Se poate experimenta punind in plus carne de pasare taiata marunt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu mac si portocale

Un tort foarte bun, aromat si gustos. :x Pentru blat m-am inspirat de la Laura Sava.

Tort cu mac si portocale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca