Pestele se scurge de ulei si se zdrobeste cu furculita. Se amesteca cu untul, mustarul, sfecla rosie fiarta, data pe razatoarea cu gauri mici si scurs
Pestele se scurge de ulei si se zdrobeste cu furculita. Se amesteca cu untul, mustarul, sfecla rosie fiarta, data pe razatoarea cu gauri mici si scursa, maslinele taiate marunt si castraveciorii rasi pe razatoarea cu gauri mari (scursi). Se adauga sare si piper dupa gust.
Se taie capacul de la o bagheta, se scobeste de miez si se umple cu salata. Se tine la congelator 30 minute inainte de a o taia felii.
O tocanita de vara cu vinete si piept de pui, grozav de buna, potrivita pentru aceasta perioada.
Tocanita de vara cu vinete si piept de puiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa