Salata de praz

Prazul se curata, se spala si se taie in bucati de 5 cm lungime, care se pun apoi la fiert aproximativ 5 minute. Se lasa apoi la racit si se toarna p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fire praz mare
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • sare
  • piper
  • masline

Mod de preparare

Prazul se curata, se spala si se taie in bucati de 5 cm lungime, care se pun apoi la fiert aproximativ 5 minute. Se lasa apoi la racit si se toarna peste ele sosul pregatit din ulei, otet, sare si masline fara samburi.


Se amesteca bine si se serveste imediat.

Alte retete:

Saratele Muschi de porc la cuptor Curcan umplut

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii