Rosiile se inmoaie o secunda in apa calda ca sa poata scoate mai usor pielita. Se taie felii si se aranjeaza in salatiera. Se taie ceapa solzisori fo
Rosiile se inmoaie o secunda in apa calda ca sa poata scoate mai usor pielita. Se taie felii si se aranjeaza in salatiera. Se taie ceapa solzisori foarte subtiri, la fel si usturoiul. Intr-un castron se freaca uleiul cu otetul, patrunjelul tocat, sare si piper. Se pune ceapa si usturoiul peste feliile de rosii si se toarna deasupra sosul.
Se serveste langa mancarurile cu legume si carne.
Alte retete:
Salata de sfecla rosie cu hrean Salata de castraveti Castraveti bulgaresti
A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...
Mancare de spanac, cu leurda si orezOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj