Salata de rosii cu ceapa

Rosiile se taie in rondele groase care se asaza intr-un singur strat, pe un platou intins. Se presara deasupra ceapa si patrunjelul tocate marunt, du

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 rosii
  • 1 ceapa
  • 50-100 gr branza rasa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Rosiile se taie in rondele groase care se asaza intr-un singur strat, pe un platou intins. Se presara deasupra ceapa si patrunjelul tocate marunt, dupa care se stropesc cu sosul realizat din ulei, otet si sare. Se orneaza cu branza rasa.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Placinta de dovleac Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos