Salata de rosii umplute cu varza alba

Rosiile se scobesc de miez dupa ce se taie la fiecare un capacel. Se presara interiorul cu sare. Varza se taie fidea si se freaca bine cu sare, se ame

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii
  • 1/2 kg varza alba
  • ¼ kg ardei grasi rosii; Sosul: 1 galbenus rascopt
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • 2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Rosiile se scobesc de miez dupa ce se taie la fiecare un capacel. Se presara interiorul cu sare. Varza se taie fidea si se freaca bine cu sare, se amesteca cu miezul rosiilor tocat, cu ardeii taiati fisii subtiri si patrunjel verde tocat. Galbenusul rascopt, trecut prin sita, se freaca cu mustar, otet, ulei, apoi se toarna sosul peste legume si se amesteca usor. Se umplu rosiile cu acest amestec, se pune capacelul la loc si se aranjeaza rosiile pe o farfurie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...