Salata de sfecla rosie

Se spala bine, se curata si se coace la cuptor, sfecla. Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se rade sau se taie in fasii subtiri. Hreanul

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr sfecla rosie
  • 150 gr hrean
  • piper boabe
  • 1-2 frunze dafin
  • 1 pahar vin rosu
  • sare
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Se spala bine, se curata si se coace la cuptor, sfecla. Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se rade sau se taie in fasii subtiri. Hreanul se curata, se spala si se rade pe o razatoare mica. Se ia un borcan si se pun in el alternativ randuri de hrean si sfecla, pana cand se umple.


Se toarna in borcan vinul rosu , fiert cu sarea, piperul si foile de dafin.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Muschi de porc la cuptor

Curcan umplut

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac coronita cu ciocolata

Am preluat ideea acestei coronite de la caietulcuretete.com si au fost foarte incantati copiii si de forma si de gust!...

Desert cozonac coronita cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii