Salata de sfecla rosie

Se spala bine, se curata si se coace la cuptor, sfecla. Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se rade sau se taie in fasii subtiri. Hreanul

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr sfecla rosie
  • 150 gr hrean
  • piper boabe
  • 1-2 frunze dafin
  • 1 pahar vin rosu
  • sare
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Se spala bine, se curata si se coace la cuptor, sfecla. Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se rade sau se taie in fasii subtiri. Hreanul se curata, se spala si se rade pe o razatoare mica. Se ia un borcan si se pun in el alternativ randuri de hrean si sfecla, pana cand se umple.


Se toarna in borcan vinul rosu , fiert cu sarea, piperul si foile de dafin.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Muschi de porc la cuptor

Curcan umplut

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...