Salata de sfecla rosie cu hrean

Sfecla se spala bine si se pune la copt in cuptor. Cand coaja s-a inmuiat si este usor cocanta, sfecla este coapta. Eu o las cam 2 ore. Dupa ce se rac

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sfecla rosie
  • 3 radacini mai mari de hrean
  • sare de bucatarie neiodata
  • otet
  • zahar

Mod de preparare

Sfecla se spala bine si se pune la copt in cuptor. Cand coaja s-a inmuiat si este usor cocanta, sfecla este coapta. Eu o las cam 2 ore. Dupa ce se raceste, se rade prin razatoarea mica si se amesteca cu hreanul ras, sare dupa gust, otet si zahar, la fel dupa gust. Zaharul se pune optional, daca sefcla nu este suficient de coapta, matura (rosu inchis). Se aseaza in borcane si se serveste ca garnitura la fripturi, omlete, etc.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...