Se spala spanacul frunza cu frunza sub jet de apa, la robinet, se opareste cu apa clocotita, in care s-a pus si sare, apoi se scurge si se pune intr-o
Se spala spanacul frunza cu frunza sub jet de apa, la robinet, se opareste cu apa clocotita, in care s-a pus si sare, apoi se scurge si se pune intr-o farfurie. Se prepara sosul din ulei amestecat cu doua linguri zeama de lamaie, sare si piper si se toarna peste spanac. Se fierb ouale rascoapte, se taie sferturi si se asaza peste sos.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Spanac cu ochiuri
Lasagna cu spanac
Placinta cu spanac
Super pufoase ,aromate si delicioase.Haideti la gogosi;;)
Gogosele pufoase cu iaurtIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa