Salata de spanac crud

Se spala spanacul frunza cu frunza sub jet de apa, la robinet, se opareste cu apa clocotita, in care s-a pus si sare, apoi se scurge si se pune intr-o

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 lamaie
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala spanacul frunza cu frunza sub jet de apa, la robinet, se opareste cu apa clocotita, in care s-a pus si sare, apoi se scurge si se pune intr-o farfurie. Se prepara sosul din ulei amestecat cu doua linguri zeama de lamaie, sare si piper si se toarna peste spanac. Se fierb ouale rascoapte, se taie sferturi si se asaza peste sos.
Se serveste rece.

Alte retete culinare:

Spanac cu ochiuri

Lasagna cu spanac

Placinta cu spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide