Se curata telina si se taie ca fideaua. Se opareste cu apa clocotita cu sare. Se scurge bine de apa. Se face un sos de maioneza, pregatit cu ulei, ot
Se curata telina si se taie ca fideaua. Se opareste cu apa clocotita cu sare. Se scurge bine de apa.
Se face un sos de maioneza, pregatit cu ulei, otet si mustar si un galbenus.
Se toarna telina peste sosul de maioneza.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Dovlecei umpluti cu carne
Salata de vinete si dovlecei
Dovlecei gratinati
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa