Telina si andivele, curatate si taiate julien se pun la marinat in sosul de ulei, otet, mustar si sare pentru aproximativ 24 de ore. Sunca, merele si
Telina si andivele, curatate si taiate julien se pun la marinat in sosul de ulei, otet, mustar si sare pentru aproximativ 24 de ore. Sunca, merele si ciupercile se taie julien. Se pun intr-un catron toate ingredientele si se amesteca bine. Se adauga maioneza si se amesteca din nou, dar cu grija.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Piftie de curcan Ciorba radauteana Curcan umplut
” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...
Desert tarta Galette cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.