Se taie bucati conopida, se pune la fiert, iar dupa ce este gata, se scurge de zeama si se lasa sa se raceasca. Intre timp se face maioneza din 2 oua
Se taie bucati conopida, se pune la fiert, iar dupa ce este gata, se scurge de zeama si se lasa sa se raceasca. Intre timp se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud (la care se adauga zeama de lamaie).
Intr-un castron se piseaza usturoi cu sare si apoi se adauga maioneza putin care putin, telina data prin razatoare, conopida taiata marunt, cat si albusurile de la ouale fierte tocate cubulete.
La sfarsit se potriveste de sare, piper si se adauga o legatura de marar.
Se serveste ca apertiv, inainte de masa
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj