Se aleg teline fragede, se curata si se tin timp de o ora in apa rece. Dupa aceea se taie subtire, ca fideaua, se sareaza putin si se mai lasa sa stea
Se aleg teline fragede, se curata si se tin timp de
o ora in apa rece.
Dupa aceea se taie subtire, ca fideaua, se sareaza
putin si se mai lasa sa stea 10 min, dupa care se
amesteca cu merele taiate la fel (fidea) si cu sosul
format din galbenusurile de oua, mustarul, uleiul si 4 lg zeama de lamaie
Alte salate recomandate
Salata varza
Salata ciuperci
Salata cruditati
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii