Telina se taie pe lung, salata verde se taie julein iar sfecla se pune la fiert, apoi se raceaste si se taie tot julien. Se prepara un sos vinegreta
Telina se taie pe lung, salata verde se taie julein iar sfecla se pune la fiert, apoi se raceaste si se taie tot julien. Se prepara un sos vinegreta din otet, sare, ulei si piper si se toarna peste restul ingredientelor.
Salata se serveste dupa un sfert de ora de la pregatire.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Rulada de porc Muschi de porc la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii