Salata de trufe cu ciuperci si sos vinegreta

Trufele, ciupercile si telina se spala, se cuarat si se taie fideluta. Cartofii si anghinarea se spala, se curata, apoi se fierb separat in apa cu sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr trufe
  • 100 gr ciuperci
  • 100 gr telina
  • 100 gr cartofi
  • 100 gr anghinare
  • 1 legatura hatmatuchi sau patrunjel
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Trufele, ciupercile si telina se spala, se cuarat si se taie fideluta. Cartofii si anghinarea se spala, se curata, apoi se fierb separat in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, cartofii se taie cubulete, iar anghinarea se taie feliute lungi. Hatmatuchiul sau patrunjelul se spala si se toaca marunt. se pun toate ingredientele de mai sus intr-un castron si se toarna peste ele sosul vinegreta, din ulei, otet, sare si piper.


Se amesteca usor si se orneaza cu hatmatuchi. Se serveste imediat.

Alte retete:

Curcan umplut Ciorba radauteana Piftie de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se fac ouale posate

Cum se fac ouale posate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca