Salata de trufe cu ciuperci si sos vinegreta

Trufele, ciupercile si telina se spala, se cuarat si se taie fideluta. Cartofii si anghinarea se spala, se curata, apoi se fierb separat in apa cu sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr trufe
  • 100 gr ciuperci
  • 100 gr telina
  • 100 gr cartofi
  • 100 gr anghinare
  • 1 legatura hatmatuchi sau patrunjel
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Trufele, ciupercile si telina se spala, se cuarat si se taie fideluta. Cartofii si anghinarea se spala, se curata, apoi se fierb separat in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, cartofii se taie cubulete, iar anghinarea se taie feliute lungi. Hatmatuchiul sau patrunjelul se spala si se toaca marunt. se pun toate ingredientele de mai sus intr-un castron si se toarna peste ele sosul vinegreta, din ulei, otet, sare si piper.


Se amesteca usor si se orneaza cu hatmatuchi. Se serveste imediat.

Alte retete:

Curcan umplut Ciorba radauteana Piftie de curcan

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...