Urzicile se spala bine, se lasa la scurs si se pun apoi intr-un castron. Se toarna peste ele zeama de lamaie sau otetul impreuna cu uleiul. Se potriv
Urzicile se spala bine, se lasa la scurs si se pun apoi intr-un castron. Se toarna peste ele zeama de lamaie sau otetul impreuna cu uleiul. Se potriveste salata la gust de sare si se amesteca.
Se serveste dupa 10-15 minute de la preparare.
Alte retete:
Rulada de porc
Cozonac moldovenesc
Saratele
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii