Salata de varza

Varza se curata de frunzele vestede si se spala. Se scoate apoi cotorul si se taie fideluta. Se pune apoi intr-un castron, se sareaza si se lasa sa s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 jumatate varza marime medie
  • 1 jumatate lingura otet
  • 1-2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Varza se curata de frunzele vestede si se spala. Se scoate apoi cotorul si se taie fideluta. Se pune apoi intr-un castron, se sareaza si se lasa sa stea asa 10 minute. Se scurge de zeama lasata si se adauga uleiul si otetul diluat.


Se serveste langa diferite fripturi, gratare si mancaruri cu carne.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Chiftele Muschi de porc la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide