Salata de verdeturi

Se curata, se spala si se fierb separat in apa cu sare zarzavaturile Cartofii se taie cubulete, pastaile de fasole se taie in jumatati sau sferturi,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr cartofi
  • 100 gr napi sau gulii
  • 100 gr morcovi
  • 200 gr fasole verde
  • 200 gr mazare boabe
  • 200 gr sparanghel
  • 200-300 gr conopida
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se curata, se spala si se fierb separat in apa cu sare zarzavaturile Cartofii se taie cubulete, pastaile de fasole se taie in jumatati sau sferturi, iar conopida se desface in buchetele cat mai mici. Se amesteca apoi toate verdeturile, se adauga sarea, piperul, otetul si uleiul.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Curcan umplut Ciorba radauteana Piftie de curcan

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide