Salata de verdeturi

Se curata, se spala si se fierb separat in apa cu sare zarzavaturile Cartofii se taie cubulete, pastaile de fasole se taie in jumatati sau sferturi,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr cartofi
  • 100 gr napi sau gulii
  • 100 gr morcovi
  • 200 gr fasole verde
  • 200 gr mazare boabe
  • 200 gr sparanghel
  • 200-300 gr conopida
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se curata, se spala si se fierb separat in apa cu sare zarzavaturile Cartofii se taie cubulete, pastaile de fasole se taie in jumatati sau sferturi, iar conopida se desface in buchetele cat mai mici. Se amesteca apoi toate verdeturile, se adauga sarea, piperul, otetul si uleiul.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Curcan umplut Ciorba radauteana Piftie de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu afine si struguri

Briose cu afine si struguri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca