Salata de vinete

Vinetele subtiri, tinere, se coc pe flacara de la aragaz. Se curata, se toaca inainte de a se raci. Vinetele se curata si se toaca imediat ce s-au cop

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 pahar ulei
  • sare

Mod de preparare

Vinetele subtiri, tinere, se coc pe flacara de la aragaz. Se curata, se toaca inainte de a se raci. Vinetele se curata si se toaca imediat ce s-au copt, altfel se innegresc. Cand vinetele sunt bine tocate, se adauga uleiul, treptat si se bat bine, apoi se adauga ceapa tocata marunt si sare.
Se asaza in salatiera si se garniseste cu felii de rosii si ardei grasi.

Alte retete culinare:

Salata de ciuperci cu cartofi

Salata bulgareasca

Salata greceasca

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...