Salata de vinete cu gogosari

Vinetele si gogosarii se coc, apoi se taie cuburi si fisii, se pun intr-un vas mai mare si se amesteca cu otet, zahar si ulei si se dau la rece 24 h.

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg vinete
  • 3 kg gogosari
  • 250 ml otet
  • 250 ml ulei
  • 2 linguri zahar

Mod de preparare

Vinetele si gogosarii se coc, apoi se taie cuburi si fisii, se pun intr-un vas mai mare si se amesteca cu otet, zahar si ulei si se dau la rece 24 h. Se fierb cam 20 de minute.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa