Vinetele se coc, se curata, apoi se lasa pe tocator la scurs. Rosiile se pun intr-o tava si se coc in cuptor. Cand s-au inmuiat se scot si se curata d
Vinetele se coc, se curata, apoi se lasa pe tocator la scurs. Rosiile se pun intr-o tava si se coc in cuptor. Cand s-au inmuiat se scot si se curata de coaja, apoi se toaca foarte marunt. Vinetele se bat bine cu sare si cu ulei pana se albesc. Acum nu a mai ramas decat sa se amestece vinetele cu rosiile, delicat si sare daca mai trebuie.
Se serveste cu ceapa tocata foarte fin, ardei iute si paine prajita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa