Salata de vinete cu usturoi

Din galbenus, zeama de lamiie (otet), si ulei se pregateste maioneza. Se coc vinetele pe jar viu sau pe flacara, se curata si se toaca bine. Cind vine

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete (1 kg)
  • 1 galbenus
  • 150 ml de ulei
  • o lingurita zeama de lamiie sau otet
  • 1 catel usturoi
  • sare

Mod de preparare

Din galbenus, zeama de lamiie (otet), si ulei se pregateste maioneza. Se coc vinetele pe jar viu sau pe flacara, se curata si se toaca bine. Cind vinetele tocate s-au racit, se combina cu maioneza, usturoiul pisat si se potriveste de sare. Se pun vinetele pe platou si se decoreaza cu felii de rosii si patrunjel verde.

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu ton - blat Alka Pizza Casei

Nu ai de ce sa petreci ore intregi in bucatarie pentru a pregati masa. Cu blatul Alka Pizza casei prepari o pizza...

Pizza cu ton - blat Alka Pizza Casei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni