Salata de vinete de post are mai multe variante dintre care puteti alege ceea ce preferati. Se coace vanata pe aragaz si se pune intr-un prosop de bucatarie.
Salata de vinete de post are mai multe variante dintre care puteti alege ceea ce preferati. Se coace vanata pe aragaz si se pune intr-un prosop de bucatarie.
Cand s-a racit cat de cat se descojeste.
Se toaca sau se da prin robot.
Se da ceapa pe razatoare si se adauga la vinete.
Se adauga si uleiul putin cate putin ca la maioneza.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Varianta 2
Daca nu tineti post se omite ceapa si uleiul si se adauga 1/4 cana de maioneza.
Varianta 3
Se adauga, ceapa, uleiul si maioneza, tod la fel daca nu tineti post sau folositi maioneza vegetala.
Salata de vinete de post se serveste cu paine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii