Salata de vinete de post are mai multe variante dintre care puteti alege ceea ce preferati. Se coace vanata pe aragaz si se pune intr-un prosop de bucatarie.
Salata de vinete de post are mai multe variante dintre care puteti alege ceea ce preferati. Se coace vanata pe aragaz si se pune intr-un prosop de bucatarie.
Cand s-a racit cat de cat se descojeste.
Se toaca sau se da prin robot.
Se da ceapa pe razatoare si se adauga la vinete.
Se adauga si uleiul putin cate putin ca la maioneza.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Varianta 2
Daca nu tineti post se omite ceapa si uleiul si se adauga 1/4 cana de maioneza.
Varianta 3
Se adauga, ceapa, uleiul si maioneza, tod la fel daca nu tineti post sau folositi maioneza vegetala.
Salata de vinete de post se serveste cu paine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa