Salata de vinete de post

Salata de vinete de post are mai multe variante dintre care puteti alege ceea ce preferati. Se coace vanata pe aragaz si se pune intr-un prosop de bucatarie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 1 ceapa mica sau mijlocie
  • 1/4 cana ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Salata de vinete de post are mai multe variante dintre care puteti alege ceea ce preferati. Se coace vanata pe aragaz si se pune intr-un prosop de bucatarie.
Cand s-a racit cat de cat se descojeste.
Se toaca sau se da prin robot.
Se da ceapa pe razatoare si se adauga la vinete.
Se adauga si uleiul putin cate putin ca la maioneza.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Varianta 2
Daca nu tineti post se omite ceapa si uleiul si se adauga 1/4 cana de maioneza.

Varianta 3
Se adauga, ceapa, uleiul si maioneza, tod la fel daca nu tineti post sau folositi maioneza vegetala.


Salata de vinete de post se serveste cu paine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Wafers cake

Ideea am preluat-o de pe un site ... arata atit de bine poza si desi comment-urile erau mai mult contra din partea celor cu...

Wafers cake
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca