Legumele crude se spala bine si se curata de coaja daca e cazul. Se rad pe razatoarea mica morcovii, gulia, ardeiul si sfecla. Se taie cubulete cepa,
Legumele crude se spala bine si se curata de coaja daca e cazul. Se rad pe razatoarea mica morcovii, gulia, ardeiul si sfecla. Se taie cubulete cepa, rosiile si castravetii sau se feliaza, dupa preferinta. Salata se toaca relativ marunt. Daca ati optat pentru ciuperci, acestea se toaca si se adauga la tot amestecul. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si acritura, deasemenea nu se exagereaza cu uleiul dar nici nu se lasa salata uscata. Menta da un gust interesant dar il si schimba total.
Se serveste intr-un vas larg cu o lingura destul de mare. Daca doriti se poate servi cu iaurt sau smintina, dar pentru curele de slabire mai bine renuntati la aceste adaosuri
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj