"Dragostea e o salata" care trece prin stomac ;) am adus o rețetă mai consistentă ;)
Sfecla se coace în coajă, la cuptor, cca. 20 de minute.
Apoi se curăță și se toacă cubulețe. Merele se curăță de coajă, se taie de asemenea cubulețe. Într-un vas încăpător, se adaugă merele, sfecla, mix-ul de fasole, se asezonează de oțet, sare și piper, apoi se adaugă mix-ul de salată verde și brânza tăiată cubulețe. Salata se servește ca atare sau acompaniată de crutoane/ bucăți de foietaj copt ;)
Spor și poftă bună!
m-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti