Telina se spala bine, se curata si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Partile mai groase se taie pe lungime in 2-4 fasii, apoi se tin 3-4 ore in ap
Telina se spala bine, se curata si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Partile mai groase se taie pe lungime in 2-4 fasii, apoi se tin 3-4 ore in apa rece. Se scurg apoi si se pun intr-o salatiera si se toarna peste sosul pregatit din ulei, otet, sare si piper.
Salata se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc Placinta de dovleac Friptura de vita la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa