Salata greceasca

Se spala salata si se taie in fasii lungi, se feliaza ardeii, castravetii si rosiile. Ceapa se curata si se taie inele. Toate legumele se amesteca int

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr rosii,
  • 200 gr castraveti,
  • 200 gr ardei,
  • 100 gr ceapa rosie,
  • 100 gr masline,
  • 200 gr telemea,
  • 1 salata verde,
  • 50 ml ulei de masline,
  • 1 lamaie,
  • piper, sare

Mod de preparare

Se spala salata si se taie in fasii lungi, se feliaza ardeii, castravetii si rosiile. Ceapa se curata si se taie inele. Toate legumele se amesteca intr-un castron, peste care se pune piperul si sarea, se stoarce lamaia si se stropeste cu ulei, dupa care se asaza maslinele si se sfarama branza de oaie care se imprastie peste salata.


Se serveste ornata dupa preferinta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...