Salata italiana

Se pun intr-un castron cartofii fierti, taiati cubulete, morcovii si ridichea rase, mazarea si fasolea verde oparite si racite, rosiile curatate de p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 100 gr ridiche alba
  • 100 gr mazare
  • 100 gr fasole verde
  • 2 rosii
  • 20 masline
  • 1-2 linguri capere
  • 150 gr fileu sardele
  • 1 cana maioneza
  • 2 oua
  • 1-2 linguri de ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se pun intr-un castron cartofii fierti, taiati cubulete, morcovii si ridichea rase, mazarea si fasolea verde oparite si racite, rosiile curatate de pielite si taiate felii, maslinele fara samburi, caperele si fileurile de peste, taiate in cubulete si prajite. Se amesteca bine cu maioneza, se sareaza si se pipereaza. Se asaza salata intr-o salatiera si se orneaza cu rondele de oua rascoapte.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Ciorba radauteana Piftie de curcan Rulada de porc

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca