Salata Maxi

Feliile de paine se taie cubulete cat mai mici, se pun in tava de la aragaz pe hartie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Se usuca in cuptor l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi mici
  • 1 salata verde cat pumnul (eventual eisberg)
  • 1 varza cat pumnul (rosie sau alba)
  • 100g cascaval
  • 100g sunca presata
  • 3 felii de paine mai veche
  • ulei de masline
  • Pentru sos:
  • 1 1/2 iaurt
  • 2 lingurite mustar
  • 2 linguri maioneza
  • sare
  • 1 lingurita otet
  • 2 lingurite sos Maggi (facultativ)

Mod de preparare

Feliile de paine se taie cubulete cat mai mici, se pun in tava de la aragaz pe hartie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Se usuca in cuptor la foc mic timp de 1 ora. Morcovii se curata, se spala si se dau pe razatoarea mica. Varza si salata spalate si scurse se taie fideluta. Sunca se taie julien. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Cand s-au racit si crutoanele, se amesteca toate ingredientele intr-un castron mare.
Pentru sos se amesteca toate ingredientele.
Sosul se pastreaza separat si se pune pe salata doar la servire pentru a nu se inmuia ingredientele.


Se serveste adaugand sosul in farfurie.
Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide