Cartoii fierti se taie cubulete si se pun intr-o salatiera. Se adauga merele tocate tot cubulete, castraveciorii murati tocati si ceapa taiata rondel
Cartoii fierti se taie cubulete si se pun intr-o salatiera. Se adauga merele tocate tot cubulete, castraveciorii murati tocati si ceapa taiata rondele. Se toaca marunt patrunjelul si se pune peste restul ingredientelor iar pestele se fierbe sau se frige si se adauga jumatate din el la amesteva. Restul de peste se foloseste la ornat. Se prepara un sos din otet, ulei, verdeata tocata marunt, sare si piper si se pune peste ingredientele din salatiera.
Se orneaza salata cu sfecla taiata fin si restul de peste. Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Ciorba radauteana
Rulada de porc
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti