Cartoii fierti se taie cubulete si se pun intr-o salatiera. Se adauga merele tocate tot cubulete, castraveciorii murati tocati si ceapa taiata rondel
Cartoii fierti se taie cubulete si se pun intr-o salatiera. Se adauga merele tocate tot cubulete, castraveciorii murati tocati si ceapa taiata rondele. Se toaca marunt patrunjelul si se pune peste restul ingredientelor iar pestele se fierbe sau se frige si se adauga jumatate din el la amesteva. Restul de peste se foloseste la ornat. Se prepara un sos din otet, ulei, verdeata tocata marunt, sare si piper si se pune peste ingredientele din salatiera.
Se orneaza salata cu sfecla taiata fin si restul de peste. Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Ciorba radauteana
Rulada de porc
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj