Cartoii fierti se taie cubulete si se pun intr-o salatiera. Se adauga merele tocate tot cubulete, castraveciorii murati tocati si ceapa taiata rondel
Cartoii fierti se taie cubulete si se pun intr-o salatiera. Se adauga merele tocate tot cubulete, castraveciorii murati tocati si ceapa taiata rondele. Se toaca marunt patrunjelul si se pune peste restul ingredientelor iar pestele se fierbe sau se frige si se adauga jumatate din el la amesteva. Restul de peste se foloseste la ornat. Se prepara un sos din otet, ulei, verdeata tocata marunt, sare si piper si se pune peste ingredientele din salatiera.
Se orneaza salata cu sfecla taiata fin si restul de peste. Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Ciorba radauteana
Rulada de porc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa