Salata panzanella mexicana

Aceasta reteta de salata cu multe legume se prepara usor si este delicioasa, potrivita si pentru perioada postului.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei rosu
  • ardei galben
  • ardei verde
  • fasole rosie boabe
  • porumb la cutie
  • rosii cherry
  • ceapa verde
  • salata verde
  • paine prajita
  • Vinegreta:
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • 1 lingurita mustar boabe
  • 2 lingurite mustar dulce cu miere
  • 1 lingurita otet balsamic
  • busuioc si oregano uscat
  • piper cu lamaie
  • sare de mare
  •  

Mod de preparare

Cele 3 tipuri de ardei se prajesc pe grill. Se taie bucati (nu foarte mici) se amesteca cu fasolea rosie (ori fiarta ori de la conserva), cu porumbul, ceapa verde tocata, salata verde rupta bucati.

Painea se prajeste, se poate aroma cu usturoi si se taie patratele mici.

Se face o vinegreta din toate ingredientele, se toarna peste legume, se amesteca si se serveste cu crutoanele de paine.

Sursa reteta: Rodiva - for the love of cakes.

 


Salata panzanella mexicana se serveste imediat.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii