Salata poloneza de sfecla

Se fierbe sfecla si se taie taietei. Se amesteca cu sare, piper si un sos preparat din mustar, smintina si zeama de lamiie. Se presara deasupra hrean

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sfecla
  • 3 linguri smintina
  • 1 lamiie
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 hrean
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe sfecla si se taie taietei. Se amesteca cu sare, piper si un sos preparat din mustar, smintina si zeama de lamiie. Se presara deasupra hrean ras si ouale rascoapte, tocate.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...