Salata poloneza de sfecla

Se fierbe sfecla si se taie taietei. Se amesteca cu sare, piper si un sos preparat din mustar, smintina si zeama de lamiie. Se presara deasupra hrean

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sfecla
  • 3 linguri smintina
  • 1 lamiie
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 hrean
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe sfecla si se taie taietei. Se amesteca cu sare, piper si un sos preparat din mustar, smintina si zeama de lamiie. Se presara deasupra hrean ras si ouale rascoapte, tocate.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Varza cu carne de porc la tuci

A sosit sezonul vezei  .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...

Varza cu carne de porc la tuci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca