Cartofii, morcovii, telina, fasolea verde si boabele de mazare se pun separat la fiert. Cartofii, morcovii, telina si pastaile de fasole se taie in b
Cartofii, morcovii, telina, fasolea verde si boabele de mazare se pun separat la fiert. Cartofii, morcovii, telina si pastaile de fasole se taie in bucatele si se pun intr-un castron. Se adauga boabele de mazare si ouale rascoapte, taiate cubulete mici. Se adauga castravetii taiati deasemenea in cubulete mici, otetul si maioneza. Se amesteca bine salata si se pune intr-o salatiera.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor Curcan umplut Ciorba radauteana
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti