Cartofii, morcovii, telina, fasolea verde si boabele de mazare se pun separat la fiert. Cartofii, morcovii, telina si pastaile de fasole se taie in b
Cartofii, morcovii, telina, fasolea verde si boabele de mazare se pun separat la fiert. Cartofii, morcovii, telina si pastaile de fasole se taie in bucatele si se pun intr-un castron. Se adauga boabele de mazare si ouale rascoapte, taiate cubulete mici. Se adauga castravetii taiati deasemenea in cubulete mici, otetul si maioneza. Se amesteca bine salata si se pune intr-o salatiera.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor Curcan umplut Ciorba radauteana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii