Salata Tangy din morcovi si ridichi

Salata Tangy din morcovi si ridichi se prepara din legume de vara. Ingredientele necesare sunt: ceapa, ridichi.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi de marime medie
  • rasi
  • 1 cana ridichi rase
  • 4 cepe verzi tocate
  • 1/2 ceasca otet alb de orez sau de mere
  • 1/2 lingura ulei de susan (sesame)
  • 1 lingura busuioc proaspat tocat sau 1/2 lingura busuioc uscat.

Mod de preparare

Salata Tangy din morcovi si ridichi se prepara intr-un vas, in care se amesteca morcovii, ridichile si cepele verzi. In alt vas, separat, se amesteca uleiul si otetul pana cand compozitia devine omogena, dupa care se toarna peste legume, amestecand bine. Se pune compozitia pe platou si, inainte de a fi servita, se presara deasupra busuiocul.

 


Alte salate recomandate

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos