Salata de boeuf vegetariana este o alternativa la clasica reteta de salata beouf. Este un aperitiv festiv vegetarian.
Se fierb legumele cat sa ramana intregi (nu foarte mult timp). Apoi legumele fierte si muraturile se taie cubulete si se amesteca dupa ce s-au racit. Se adauga sare dupa gust.
Pentru maioneza: se separa cele 4 galbenusuri si se amesteca cu o lingura de lemn intr-un bol, adaugand treptat ulei de masline, pana cand se obtine consistenta dorita. Se adauga sare dupa gust.
Se amesteca legumele cu 3/4 din maioneza, incet sa nu se zdrobeasca. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu maioneza ramasa si cu felii de gogosar murat.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi
Se serveste rece
De sezon;) Și tare bunnn, eu l-am ocolit mulți ani, dar anul ăsta am redescoperit dovleacul ;) O bunatate, dulce sau...
Dovleac copt asezonat cu seminte de susanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj