Salata verde clasica reprezinta o reteta de salata simplu de preparat, extrem de hranitoare, care se poate servi cu o gama variata de mancaruri.
Salattea verde clasica reprezinta o reteta de salata simplu de preparat, extrem de hranitoare, care se poate servi cu o gama variata de mancaruri. Pentru a prepara aceasta salata de legume se spala salata in mai multe ape, se curata de frunzele vestede si ingalbenite, se desprind frunzele unele de altele si se scurg bine de apa. Intr-un castron se pregateste un sos din ulei cu lamaie sau cu otet, sare si un praf de piper. Dupa gust se poate adauga si putin mustar, care trebuie frecat la inceput cu uleiul turnat picatura cu picatura, apoi subtiat cu lamaie sau otet. Cand sosul este gata, se pune salata, se amesteca cu furculita si cu lingura de salata. Salata verde clasica trebuie pregatita numai cu putin timp inainte de a fi servita, deoarece daca sta prea mult se vestejeste si pierde din gust. O salata vesteda, nepregatita, se improspateaza daca este tinuta un timp in apa rece.
Salata verde clasica poate fi servita cu o gama variata de mancaruri, spre deliciul invitatilor dumneavoastra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii