Salata verde cu nuci

Ceapa se taie fin, nucile sau migdalele se maruntesc, salata se rupe in bucatele mici, iar usturoiul se piseaza marunt. Se amesteca apoi toate intr-u

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 8-10 nuci sau 10-12 samburi de migdala
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • 1 jumatate lingurita miere sau zahar
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se taie fin, nucile sau migdalele se maruntesc, salata se rupe in bucatele mici, iar usturoiul se piseaza marunt.

Se amesteca apoi toate intr-un castron. Separat, se pregateste sosul. Se amesteca uleiul cu otetul si se adauga miere sau zahar si sare dupa gust. Se toarna sosul peste salata si se amesteca bine.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Ciuperci la cuptor

Rulada de porc

Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...