Salata verde cu porumb si sfecla

Salata verde se spala bine se scurge de apa si se separa cam 2 frunze de persoana. Restul se taie julien si se pune intr-un castron. Porumbul (de la

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana salata verde
  • 1 jumatate cana boabe porumb fiert
  • 1 cutie conserva ton in ulei sau ton in suc propriu
  • 2 linguri otet
  • sare
  • 5-6 catei de usturoi

Mod de preparare

Salata verde se spala bine se scurge de apa si se separa cam 2 frunze de persoana. Restul se taie julien si se pune intr-un castron. Porumbul (de la conserva) se mai fierbe cam 10 minute, apoi se scoate din apa si se pune la scurs si la racit. Dupa ce s-au racit, boabele de porumb se pun in castronul cu salata. Se adauga si conserva de ton, usutoriul zdrobit, se sareaza si se toarna uleiul si mirodeniile. Se pun frunzele intregi de salata pe un platou si se asaza peste ele salata preparata.


Se serveste dupa aproximativ 15 minute de la pregatire.

Alte retete:

Chiftele Rulada de porc Iahnie de fasole

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii