Salata vieneza cu crema de branza

Salata vieneza cu crema de branza este o alt fel de salata, suprinzatoare prin gusturile fine si inedite pe care le ofera, dar si prin modul de prezentare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 gr crema de branza (Exquisa/Philadelphia)
  • - 150 gr smantana (preferabil mai grasa)
  • - 1 lingurita mica mustar
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - 150 gr cascaval gras
  • - 4-5 ridichi mai mari
  • - 2 castraveti murati
  • - 10-15 fire arpagic verde
  • - 2 lingurite zeama de lamaie
  • - marar
  • - sare
  • piper

Mod de preparare

Crema de branza, smantana si mustarul amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Adaugam treptat uleiul de masline si continuam sa amestecam pana la omogenizare. Ridichile si cascavalul le dam prin razatoarea mare, ridichile rase este bine sa le stoarcem de zeama pe care o lasa, altfel se va subtia salata. Castravetii ii taiem cubulete mici, tocam mararul si arpagicul verde. Adaugam totul la crema de branza impreuna cu zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours


Dam la frigider si servim salata vieneza cu crema de branza rece, alaturi de paine prajita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...