Tocana de dovlecei

1. Taie dovleceii felii si ii pui intr-o oala, in care, in prealabil, ai pus ulei si un pahar cu apa. 2. Tai pieptul de pui fasii si il adaugi peste d

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 dovlecei
  • 1 piept de pui
  • 200 g cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

1. Taie dovleceii felii si ii pui intr-o oala, in care, in prealabil, ai pus ulei si un pahar cu apa.

2. Tai pieptul de pui fasii si il adaugi peste dovlecei.

3. Pui si sare si, daca preferi mai picant, poti pune si piper.

4. Dai totul la fiert si lasi jumatate de ora.
Se serveste tocanita calda cu cascaval ras deasupra.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare aromata cu vinete si pui

Mancare aromata cu vinete si pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca