1. Taie dovleceii felii si ii pui intr-o oala, in care, in prealabil, ai pus ulei si un pahar cu apa. 2. Tai pieptul de pui fasii si il adaugi peste d
1. Taie dovleceii felii si ii pui intr-o oala, in care, in prealabil, ai pus ulei si un pahar cu apa.
2. Tai pieptul de pui fasii si il adaugi peste dovlecei.
3. Pui si sare si, daca preferi mai picant, poti pune si piper.
4. Dai totul la fiert si lasi jumatate de ora.
Se serveste tocanita calda cu cascaval ras deasupra.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii