Vinetele coapte, scurse si tocate in asteptare (am fiert, tocat si scurs separat si dovlecel) Am calit unt cu putina faina. Am adaugat piureul de dov
Vinetele coapte, scurse si tocate in asteptare (am fiert, tocat si scurs separat si dovlecel)
Am calit unt cu putina faina.
Am adaugat piureul de dovlecei.
Am amestecat pana la consistenta dorita (daca e nevoie se mai subtiaza cu zeama in care a fiert dovlecelul).
Se pun impreuna sosul, vinetele, se mai adauga ulei (dupa dorinta) si o ceapa taiata foarte fin.
La servire puteti cresta o rosie si in locasurile goale puneti amestecul de vinete cu dovlecei.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii