Vinetele coapte, scurse si tocate in asteptare (am fiert, tocat si scurs separat si dovlecel) Am calit unt cu putina faina. Am adaugat piureul de dov
Vinetele coapte, scurse si tocate in asteptare (am fiert, tocat si scurs separat si dovlecel)
Am calit unt cu putina faina.
Am adaugat piureul de dovlecei.
Am amestecat pana la consistenta dorita (daca e nevoie se mai subtiaza cu zeama in care a fiert dovlecelul).
Se pun impreuna sosul, vinetele, se mai adauga ulei (dupa dorinta) si o ceapa taiata foarte fin.
La servire puteti cresta o rosie si in locasurile goale puneti amestecul de vinete cu dovlecei.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa