Vinete cu sos alb

Vinetele coapte, scurse si tocate in asteptare (am fiert, tocat si scurs separat si dovlecel) Am calit unt cu putina faina. Am adaugat piureul de dov

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete
  • unt
  • faina
  • ceapa

Mod de preparare

Vinetele coapte, scurse si tocate in asteptare (am fiert, tocat si scurs separat si dovlecel)

Am calit unt cu putina faina.

Am adaugat piureul de dovlecei.

Am amestecat pana la consistenta dorita (daca e nevoie se mai subtiaza cu zeama in care a fiert dovlecelul).

Se pun impreuna sosul, vinetele, se mai adauga ulei (dupa dorinta) si o ceapa taiata foarte fin.


La servire puteti cresta o rosie si in locasurile goale puneti amestecul de vinete cu dovlecei.

Alte retete recomandate:

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare din boabe de soia

Mancare din boabe de soia
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa