Vinete cu sos alb

Vinetele coapte, scurse si tocate in asteptare (am fiert, tocat si scurs separat si dovlecel) Am calit unt cu putina faina. Am adaugat piureul de dov

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete
  • unt
  • faina
  • ceapa

Mod de preparare

Vinetele coapte, scurse si tocate in asteptare (am fiert, tocat si scurs separat si dovlecel)

Am calit unt cu putina faina.

Am adaugat piureul de dovlecei.

Am amestecat pana la consistenta dorita (daca e nevoie se mai subtiaza cu zeama in care a fiert dovlecelul).

Se pun impreuna sosul, vinetele, se mai adauga ulei (dupa dorinta) si o ceapa taiata foarte fin.


La servire puteti cresta o rosie si in locasurile goale puneti amestecul de vinete cu dovlecei.

Alte retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa