Se desfac foile de la salata, se spala bine in citeva ape reci, apoi se lasa sa se scurga. Intre timp, se prepara sosul: galbenusurile de ou rascopt s
Se desfac foile de la salata, se spala bine in citeva ape reci, apoi se lasa sa se scurga. Intre timp, se prepara sosul: galbenusurile de ou rascopt se sfarima cu furculita intr-o farfurie. Se adauga sarea, piperul si mustarul, apoi uleiul turnat cite putin si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga si ceapa tocata fin. Foile de salata se aranjeaza pe o salatiera si peste ele se toarna sosul de ou. Se presara cu patrunjel verde tocat si albusul de ou rascopt, taiat in felii foarte subtiri sau tocat.
m-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti