Porumb cu maioneza

Se face o maioneza dintr-un ou fiert si unul crud si ulei. Se pune usturoiul ras pe razatoarea mica. Porumbul se scurge si se stoarce bine in pumn. S

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii porumb din comert
  • 2 oua
  • 300 ml.ulei
  • 4 catei de usturoi

Mod de preparare

Se face o maioneza dintr-un ou fiert si unul crud si ulei. Se pune usturoiul ras pe razatoarea mica. Porumbul se scurge si se stoarce bine in pumn.

Se adauga in maioneza si se amesteca. Se da la rece.


Ca aperitiv, cu piine sau simplu.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...