O altă variantă a salatei orientale, adaptată după gustul nostru și ce am găsit prin frigider/cămară. Este o reteta de vara satioasa si gustoasa! Spor și poftă bună!
Cartofii se fierb în coajă, în apă sărată cca. 20 de minute, la foc mediu, neacoperit. Apoi se scurg, se trec sub jet de apă rece.
Ouăle se pun la fiert într-un vas încăpător, în apă rece cât să le acopere, cu o limngură de sare, 7 minute, ca să fie ferme la tăiere.
Cartofii și ouăle, trecute sub jet de apă rece, se curăță de coajă.
Cartofii se taie cubulețele, ouăle rondele, iar cele de prepeliță se lasă întregi.
În amestecul de cartofi și ouă, se adaugă, ceapa tăiată rondele, măslinele, gogoșarii murați, tăiați Julien, castravetele tăiat cubulețe, țelina apio mărunțită, apoi se amestecă ușor până ce se înglobează toate ingredientele.
Se asezonează salata de sare, piper, ulei de măsline și puțin oțet, după gustul fiecăruia, amestecându-se ușor până ce se încorporează toate ingredientele.
Salata se servește după ce a fost ușor răcită la frigider, minim 2 ore!!!!
Spor și poftă bună!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii