Daca tot este primavara, o salata este numai buna pentru o masa lejera si sa ne simtim bine!
In primul rand spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare cu tot cu coaja, iar ouale le punem peste cartofi, in oala, din momentul in care apa a inceput sa fiarba, si lasam pana cand cartofii sunt gata.
Dupa ce au fiert cartofii, scurgem de apa si lasam sa se raceasca.
Intre timp spalam restul legumelor si le taiem: ceapa o teiem marunt, salata verde o taiem in bucati mai mari, ardeiul betigase subtiri, iar rosia felii (nu foarte groase), peste aceste legume punem cartofii fierti, taiati in cuburi, potrivim de sare si amestecam usor cu 2 furculite, asezonam cu ulei de masline si otet (dupa gust) si ornam cu oua fierte.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii