Salata asortata

Sunca se taie cubulete, ouale fierte se taie felii. Se adauga ceapa si ridichile taiate rondele, patrunjelul verde tocat marunt. Se prepara un sos din

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g sunca (afumata)
  • 8 oua
  • 20 legaturi de ceapa verde
  • 10 legaturi ridichi
  • 1legatura patrunjel verde
  • 100 ml chefir
  • 1 lingura ulei
  • sare dupa gust
  • piper (boabe)
  • dupa gust
  • zeama de lamaie
  • dupa gust
  • mustar
  • dupa gust

Mod de preparare

Sunca se taie cubulete, ouale fierte se taie felii. Se adauga ceapa si ridichile taiate rondele, patrunjelul verde tocat marunt.

Se prepara un sos din mustar, ulei, zeama de lamaie si condimente, se adauga la ingredientele pregatite, se amesteca si se desarta in salatiera tapetata cu frunze de salata verde.

Se orneaza cu ridichi si rondele de oua.
Alte retete cu salata

Salata ciuperci

Salata de bulgareasca

Salata piept de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...